Κυριακή, 16 Μαρτίου 2014

Βιοενεργειακό πεδίο, ψυχή, πνεύμα και σώμα.

Για πρώτη φορά στην ιστορία ο Σ. Ν. Λάζαρεβ προχώρησε στην εξερεύνηση των βαθύτερων δομών της ψυχής, οι οποίες ορίζουν την υγεία και τη μοίρα μας. Δεν έμεινε όμως μόνο στη μελέτη τους, αλλά προχώρησε και στην ανάπτυξη ενός συστήματος, το οποίο επιτρέπει μέσω της ψυχής να θεραπευτεί το σώμα και να αλλάξει η μοίρα. Ένα σύστημα κατανόησης του κόσμου του οποίου η ορθή αντίληψη αποτελεί το καλύτερο φάρμακο. 


Όταν η κοσμοθεωρία του ανθρώπου είναι λανθασμένη, δεν δύναται να είναι υγιής. 

Ένας τέτοιος άνθρωπος στερεί ακόμα και την υγεία και την ευτυχία των παιδιών και των εγγονών του.


Στην ουσία, οι έρευνες του Σ. Ν. Λάζαρεβ δίνουν μία εντελώς νέα κατεύθυνση, όπου η επιστήμη και η θρησκεία συνδέονται οργανικά μεταξύ τους σε ένα ενιαίο σύνολο.


Έρευνες και πρακτική εφαρμογή 30 χρόνων έχουν βοηθήσει χιλιάδες ασθενείς στη θεραπεία πολλών σοβαρών ασθενειών τις οποίες η σύγχρονη ιατρική θεωρεί ανίατες.  Αποτέλεσμα των πολυετών ερευνών, οι οποίες έχουν επιβεβαιωθεί από την πρακτική, είναι ο καθορισμός ενός μηχανισμού ο οποίος συνδέει τη σκέψη, τα συναισθήματα και τη συμπεριφορά του ανθρώπου με τις ασθένειες του και τις ασθένειες των παιδιών του.


Μετά από αναρίθμητες έρευνες, ο Σ. Ν. Λάζαρεβ έφτασε στο συμπέρασμα πως, επεμβαίνοντας στα συναισθήματα του ανθρώπου, είναι δυνατόν να επηρεαστούν η υγεία και η μοίρα του.

Μερικά αποσπάσματα.


«Δεν υπάρχει  μεγαλύτερο έγκλημα, απο το σκότωμα της αγάπης, και αυτό γιατί,  πριν δολοφονήσεις έναν άνθρωπο πρέπει πρώτα μέσα σου να σκοτώσεις την αγάπη σου για αυτόν..
Η Δολοφονία της αίσθησης της  αγάπης είναι το έδαφος στο οποίο ευδοκιμούν τα εγκλήματα και τα δυστυχήματα.


Στη δομή του ανθρώπινου πεδίου, υπάρχουν εκατοντάδες διαφορετικά προγράμματα που διαμορφώνονται από τις δράσεις, τις σκέψεις, τα συναισθήματα, όχι μόνο του εαυτού μας αλλά και των συγγενών  μας και των αγαπημένων μας. 


Στην Ανατολική φιλοσοφία υπάρχει μια φράση: «Δεν υπάρχουν άνθρωποι υπἀρχουν σκέψεις, ιδέες.


" Ο λόγος για τα αδικαιολόγητα εγκλήματα, δολοφονίες και αυτοκτονίες συχνά κρύβεται στα κλεισμένα ως κάποια στιγμή στο υποσυνείδητο προγράμματα  καταστροφής και αυτοκαταστροφής, τα οποία δημιουργήθηκαν απο τους προγόνους των σημερινών δραστών και των θυμάτων τους. 

Αυτά τα προγράμματα μπορούν όχι μόνο να διατηρούνται στο πεδίο  για δεκαετίες, αλλά και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου να ενισχύονται και να τροφοδοτούνται με ενέργεια περαιτέρω, απο τα ανάλογα παραπτώματα των παιδιών και των εγγονών, των δημιουργών αυτών των προγραμμάτων, αν δεν μπλοκαριστούν απο  αυστηρά ηθικά πρότυπα και κατεύθυνση προς την θεϊκή αρχή.


Η ασθένεια μπορεί να εκτελεί διάφορες λειτουργίες. 


Η πρώτη λειτουργία της ασθένειας  είναι η προειδοποίηση, η δεύτερη η αναστολή της δραστηριοτήτας που εμποδίζει την  σωστή ανάπτυξη του ανθρώπου, η τρίτη είναι η κατάργηση μηχανισμών που επιτρέπουν την εξάπλωση αρνητικών πληροφοριών.
Θα πρέπει συνεχώς να έχουμε κατά νου ότι είμαστε κύτταρα ενός ενιαίου  οργανισμού αποκαλούμενου ανθρωπότητα, η οποία με τη σειρά της αποτελεί μέρος του ενιαίου συστήματος του  σύμπαντος. 


Όλες οι   βασικές  Εντολές των παγκόσμιων θρησκειών είναι απλά κωδικοποιημένη αντίληψη για την πλάση  του κόσμου και τους κανόνες των επαφών μας με αυτόν.
Σήμερα μας δίνεται η ευκαιρία να επεκτείνουμε την κοσμοαντίληψη μας, να δούμε αυτό που πρίν ήταν μόνοσε  μεγάλα φωτισμένα πνεύματα.


Τα παιδιά μας σήμερα έχουν πολύ υψηλότερες ενεργετικές δυνατότητες και  επιλογές από ό, τι τα παιδιά των προγόνων μας μερικές γενιές πίσω. 


Ωστόσο, δίνουμε πολύ λίγη προσοχή στην πνευματική τους ανάπτυξη, επιδιώκοντας σε πρώτη θέση  κυρίως την επαγγελματική αποκατάσταση και την υλική ευημερία των απογόνων μας.


Τα βασικά κληρονομικά χαρακτηριστικά μεταδίδονται όχι μόνο γενετικά, αλλά και διαμέσου του πεδίου.
 Η μητέρα σε ότι αφορά είναι άρρηκτα δεμένη με το παιδί γιαυτό τα συναισθήματα της το επηρεάζουν άμμεσα.


Αν υπάρχει  μίσος, ρήξη ή  διαμάχη με τους αγαπημένους, ιδίως τον σύντροφο για το παιδί, αυτό ισοδυναμεί με καταστροφή.
Η Αρνητική δομή του πεδίου της γυναίκας προσδιορίζει πολλές μελλοντικές δυστυχίες των παιδιών της.


Η αληθινή αγάπη, μπορεί να θεραπεύσει, η αγάπη όχι η προσήλωση, ή η  εξάρτηση, η εξάρτηση το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να βλαψει τον ίδιον και τους γύρω του.


Γίνεται πολύς λόγος σήμερα για την ανάγκη να επιστρέψουμε στον Θεό.
Λέγοντας  "πιστεύω στο Θεό", και πηγαίνοντας  στην εκκλησία μπορεί κανείς πάλι να μείνει μακριά απο την επαφή με το θεικό.
 Η πίστη στον Θεό είναι διαδικασία κατά την οποία συνδιάζονται το πνευματικό με το σωματικό.
"Αν  η καρδιά διατηρήσει  την υπερηφάνεια, την αλαζονεία, την κατάκριση, την κακία και το μίσος δεν μπορεί ποτέ να είναι κοντά στο Θεό», λέει ο πατέρας Min σε ένα από τα κηρύγματά του.


Πολλές γυναίκες γνωρίζουν ότι μετά τον τοκετό η  υγεία τους καλυτερεύει.
Δίνουν την εξήγηση  ότι με την εγκυμοσύνη ο οργανισμός ενεργοποιείται  και ανανεώνεται.
Εννοείται η αγάπη που η μητέρα αισθάνεται για το παιδί της, βελτιώνει τις δομές του πεδίου της και βελτιώνει την γενική φυσική κατάσταση.
Αλλά υπάρχει και μια άλλη εξήγηση, η οποία δεν είναι ευρέως γνωστή.
Η μητέρα της μεταδίδει τις ασθενειές της στο παιδί, δηλαδή οι διαταραχές στην υγεία της μητέρας,με τις οποίες αυτή καλλιεργεί   το κάρμα της, μεταφέρονται στο πεδίο του παιδιού της και αρρωσταίνει. Το Κάρμα  απλά μοιράζεται ανάμεσα στη μητέρα και το παιδί της.
Οι παιδικές ασθένειες είναι μια αντανάκλαση των παραμορφώσεων της δομή πεδίου που λαμβάνεται από τους γονείς. 

πηγή

1 σχόλιο:

  1. ANN ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή